Wilhelminapolderloop 10 oktober

Op zaterdag 10 oktober a.s. organiseert AV’56 uit Goes een hardloopwedstrijd aan de Oosterschelde bij het Goese Sas ( zie bijlage ). Ze hebben daar een prachtig geasfalteerd parcours van 5 km, waarbij je de helft langs het water loopt en de andere helft aan de binnenkant van de dijk. Deze wedstrijd beschouwen we ook een beetje als de afsluiting van RUN YOUR OWN RACE en ik hoop dat veel deelnemers van de virtuele wedstrijden nu aan deze echte wedstrijd komen deelnemen. Voor de duidelijkheid: het is geen JARO wedstrijd, maar een organisatie van AV’56                                            

Er staan 3 afstanden op het programma: 5 – 10 – 15 km. Voor de jeugd is er dan nog een 1000 meter. Inschrijven kan via de website van AV’56 www.av56.nl. Inschrijfgeld bedraagt € 5,-. Voor de jeugd is het gratis. Hou rekening met een maximum aantal deelnemers van 200. Vanwege corona zijn er verder geen voorzieningen, maar op het Goese Sas zelf zijn wel 2 horecazaken.

Hoe bereik je het Goese Sas? Vanuit Goes rijd je vanaf de sportvelden ( atletiekbaan ) langs het kanaal. Je passeert Wilhelminadorp en na 3,5 km sta je op het Goese Sas. Helling op en na 500 meter kun je je auto parkeren op de onverharde dijk landinwaarts. Zeedijk over en je staat bij de start. Wie via de A 58 komt, rijdt richting Zierikzee en neemt op de Deltaweg de afslag naar Wilhelminadorp. Vervolgens langs het kanaal. Komend uit de richting Zierikzee geldt hetzelfde.

Bij deze wedstrijd wil ik ook de prijzen uitreiken van het Koole Sport Zomercircuit. Ik hoop dat al de prijswinnaars aanwezig zullen zijn. Als dat niet kan, maken we een andere afspraak. Ook kunnen hier de herinneringen ( buff met opschrift ) van het zomercircuit worden afgehaald. Dit kan ook al op 19 september in Wemeldinge. Hopelijk tot ziens op 10 oktober 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *