Wilhelminapolderloop 10 oktober

De 2e Wemeldingeloop is al weer verleden tijd. Misschien was je erbij. Ondanks de nodige tegenslagen ( geen geluid, speaker ziek, diverse atleten wegens blessure of ziekte verhinderd ), kijk ik terug op een geslaagde wedstrijd. Jammer dat de aandacht van de media niet groot was vergeleken bij een andere wedstrijd in de provincie dat weekend, terwijl het niveau van onze wedstrijd zeker niet minder was. Maar in deze ben ik natuurlijk niet helemaal objectief.

Vooruit kijken is de boodschap en dat is de Wilhelminapolderloop van AV’56 op 10 oktober a.s. bij het Goese Sas. Ik heb daar al eerder een mail over gestuurd. Bij deze wedstrijd zijn er 4 afstanden: om 13.30 uur een 1000 meter jeugdloop voor kinderen t/m 14 jaar en een 5 – 10 – 15 km voor iedereen vanaf 15 jaar om 14.00 uur. Vanwege corona zijn er geen echte voorzieningen, geldt er een maximum van 200 deelnemers en kun je niet na-inschrijven. Op de inschrijflijst staan nu al 47 namen en daar zijn de inschrijvingen van AV’56 leden niet allemaal bij. Dus in werkelijkheid zijn het er meer.

Schrijf dus op tijd in via de site van AV’56 www.av56.nl. AV’56 koppelt het inschrijven wel aan betalen via IDEAL en dat lukt niet bij iedereen. Overmacht in coronatijden? Stuur in dat geval je gegevens en € 5, – naar mij ( NL77INGB0002046498 t.n.v. J.W. Roose ) en ik zal zien wat ik kan doen.

Op deze middag ga ik ook de prijzen van het Koole Sport Zomercircuit uitreiken bij de dames. De heren hebben hun prijs intussen ontvangen. Ook is er de gelegenheid om je herinnering van dit Zomercircuit op te halen. Deze buff is er voor iedereen, die aan minstens 3 wedstrijden van het circuit heeft meegedaan.

Of er deze herfst en winter veel wedstrijden door kunnen gaan, moeten we afwachten. Dit is in ieder geval weer een kans, dus laat die niet onbenut. Tot binnenkort bij het Goese Sas aan de Oosterschelde. Of er die middag dolfijnen, bultruggen, grote waterschildpadden of andere speciale dieren te zien zijn, kan ik niet beloven. Maar mooi is het daar sowieso.

Groeten,

Jan Roose 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *