Wie kan Sint Nicolaas van de troon stoten? (artikel PZC)

VLISSINGEN – Terwijl her en der de eerste echte hardloopevenementen alweer voorzichtig van start gaan blijven de virtuele loopwedstrijden van ‘Run Your Own Race’ onverminderd populair. Vanaf woensdag staat een week lang de 5 kilometer op het programma.

De virtuele loopwedstrijden onder de naam ‘Run Your Own Race’ werden eind maart opgezet door Jan Roose, waarbij tot begin juni wekelijks één of twee afstanden op het programma stonden. Het initiatief kreeg eind juni een vervolg met het Koole Sport Zomercircuit, waarvan de eerste twee afstanden inmiddels zijn gelopen. Van 15 tot en met 22 juli kunnen hardlopers hun Zeeland en ver daarbuiten hun zelf gelopen 5 kilometerrace aanmelden via www.runyourownrace.nl

Sint Nicolaas

In het klassement na twee afstanden staat de Flakkeese atleet Ricardo Sint Nicolaas aan de leiding. Pieter Wisse en Arik Burghout zijn momenteel zijn naaste belagers. Na de 5 kilometer volgen de komende weken nog een 1000 meter, 10 kilometer en 4 Engelse Mijl. Ook wordt er separaat een virtuele 15 kilometer-race gehouden in het weekend van 1 en 2 augustus. 

bron: PZC Menno Kole

foto: © Pix4Profs/Tonny Presser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *