Start van het Koole Sport Zomercircuit

Volgende week woensdag 17 juni starten we met het Zomercircuit. Het zijn 6 afstanden, waarbij er 5 tellen voor het klassement. Voor een afstand heb je ruim een week de tijd op hem te lopen en aan te melden via onze site www.runyourownrace.nl. Die week loopt steeds van woensdag tot de volgende woensdag 18.00 uur, gevolgd door een week pauze. Op de site vind je ook alle afstanden, wanneer ze gelopen moeten worden, uitslagen, nieuws en foto’s/filmpjes.

Bij deelname aan minstens 3 wedstrijden word je opgenomen in dat eindklassement en krijg je een herinnering. Gelukkig heb ik een sponsor gevonden die het Zomercircuit wil ondersteunen. Je hebt dat misschien al gezien op onze site. Koole Sport zorgt voor een buff, dat is een soort bandana die je als muts, haarband, sjaal en zelfs als mondmasker kunt gebruiken. Hopelijk is dat laatste dan niet meer nodig. Als je bij onze eerste reeks wedstrijden nog geen medaille hebt verdiend en je doet nu 3 x mee, krijg je behalve de buff ook nog deze unieke medaille. Voor de winnaars ( beste vrouw en beste man ) van het Zomercircuit had ik een hardloopset in het vooruitzicht gesteld, maar in overleg met de sponsor wordt dat een waardebon t.w.v. € 200,-.

Die waardebon is er ook voor de winnaars ( vrouw/man ) van de 15 km in het weekend van 1 en 2 augustus, mits tijden onder de respectievelijk 60 en 50 minuten. Voor de duidelijkheid nog een keer: deze 15 km telt niet mee voor het zomercircuit, maar is een “losse” wedstrijd voor wie eens een langere afstand wil. Voor vragen of opmerkingen mag je me altijd mailen.

Hoe we alle prijzen en herinneringen gaan overhandigen maak ik later bekend. Ik kan geen 2 tot 3 maanden vooruit kijken en zeggen wat er dan wel en niet kan en mag.

Groeten,

Jan Roose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *