Herinneringen Koole Sport circuit beschikbaar

foto Arjan Schotanus

Met bijna 200 deelnemers, 196 om precies te zijn, was het zomercircuit zeker een succes. Toch hoop ik dat het op deze manier nooit meer nodig is en dat we in 2021 weer een normaal stratenloopcircuit hebben. Zoals beloofd is er voor alle deelnemers met minstens 3 wedstrijden een herinnering. Dat zijn er bijna 140 en niet alleen uit Zeeland. Voor mij is het zomercircuit dus nog niet helemaal afgelopen, want ik moet zorgen dat de prijzen uitgereikt worden en dat deze herinneringen worden uitgedeeld.

De herinnering is een buff. Voor wie niet weet wat dat is: een aan elkaar genaaide lap stof met 2 openingen en multifunctioneel. Opgevouwen zo groot als een zakdoek, dus gemakkelijk mee te nemen. Je kunt hem o.a. gebruiken als muts, haar – of zweetband, sjaal en zelfs als mondkapje. Ik heb ze in verschillende kleuren, maar je krijgt er natuurlijk maar één.

Hoe krijg je je herinnering? Ik zie op de deelnemerslijst van Wemeldinge al zo’n 50 namen staan van hardlopers, die een buff verdiend hebben. Zij kunnen die zaterdag bij mij afhalen. In Wemeldinge delen we ook nog een paar andere prijzen van het zomercircuit uit. Zo krijgt Erwin Harmes zijn waardebon voor het winnen van de 15 km in de voorop gestelde limiettijd en Ricardo Sint Nicolaas zijn waardebon en de inspanningstest voor het winnen van het zomercircuit bij de mannen. Ook bij de wedstrijd op 10 oktober bij het Goese Sas bestaat de mogelijkheid om je buff af te halen. Hier krijgen alle prijswinnaars bij de dames hun waardebon van het zomercircuit.

Lukt het niet om naar deze wedstrijden te komen. Dan zijn er nog mogelijkheden. Je kunt je buff afhalen in de winkel van Koole Sport in Middelburg. Ik denk dan vooral aan de hardlopers uit Walcheren. De hardlopers uit de regio Goes kunnen hun buff ook bij mij ( Beukenstraat 243 in Goes ) komen halen. Wel even laten weten, zodat je niet voor een gesloten deur staat.

In uitzonderlijke gevallen wil ik de buff opsturen. Wel tegen een kleine vergoeding. Neem maar even contact met me op als je de buff graag wilt hebben, maar niet naar Zeeland kan komen om hem op te halen. De details bespreken we dan wel.

Laatste nieuws van de Wemeldingeloop. Momenteel al 130 inschrijvingen en bij de 5 km is het een normale start en geen tijdloop. Ik zou dat namelijk nog even laten weten, maar de laatste tijd wees niets erop dat een tijdloop nog noodzakelijk zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *