Geen RYOR Kerstloop

De door mij op poten gezette KERSTLOOP op zaterdag 26 december 2e kerstdag gaat helaas niet door. Er is te weinig belangstelling. Weliswaar had ik afgelopen maandag 19 namen op papier, maar hiervan waren er 4 “onder voorbehoud”. Sindsdien kwamen er tot woensdagmiddag geen bij. Op de valreep gisterenavond nog een aanmelding, maar ook 2 afmeldingen. Aangezien ik uit ervaring weet dat er altijd een paar toch niet komen, heb ik besloten om het te annuleren. Zoals ik eerder al heb gezegd kost het uitzetten en opruimen van dit parcours niet veel tijd, maar om daar 4 uur buiten en misschien in de regen te staan voor hooguit 15 deelnemers vind ik zonde van de tijd. Die energie steek ik liever in andere organisaties.

Na het succes van de crossen met dezelfde formule had ik meer belangstelling verwacht. Zeker omdat veel hardlopers een stratenparcours prettiger vinden dan een crossparcours. Bovendien is er op 2e kerstdag altijd veel deelname bij de Kerstloop in Dishoek en aangezien deze niet doorgaat, verwacht je dan een paar procent van die deelnemers in Goes. Verkeerde inschatting van mijn kant, maar niet alles wat ik aan ideeën heb kan lukken.

Volgend week is er wel de virtuele Oliebollenloop en hopelijk is daar wel veel belangstelling voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *