Herfstcircuit

Vanaf het weekend van 16-19 oktober start het herfstcircuit. Een reeks van 4 wedstrijden met afstanden tussen 5 km en de halve marathon voor lopers die graag langere afstanden lopen. Er is ook een reeks van 4 wedstrijden over afstanden van 1000m t/m 5 kilometer voor lopers die liever iets minder ver lopen. Voor beide circuits wordt een klassement opgesteld. Om in het klassement opgenomen te worden dient men 3 van de 4 wedstrijden te lopen. Je kunt uiteraard ook aan beide circuits meedoen. Er worden geen prijzen of herinneringen uitgedeeld.

Weergaven navigatie

Wedstrijd weergaven navigatie

Vandaag

10 Engelse Mijl (30 oktober – 2 november) – circuit lang

Loop de 10 Engelse mijl(16.09km)  van het herfstcircuit (lang) in het weekend van 30 oktober t/m 2 november. Een mooi parcours daarvoor is dat van de Oosterscheldeloop. Je kunt dit parkoers vanaf Omnium lopen. Uiteraard mag je ook je eigen 10 Mijl parkoers kiezen. Link naar dit parkoers op afstandmeten.nl Zorg dat de afstand op

1 Engelse Mijl (30 oktober – 2 november) – circuit kort

Loop de 1 Engelse Mijl (1609 meter) van het herfstcircuit (kort) in het weekend van 30 oktober - 2 november.  Zorg dat de afstand op je horloge 1609 meter of meer is. Registratie uitsluitend via onderstaand formulier. Je uitslag moet binnen zijn vóór maandag 18:00 uur.

Halve marathon (6 – 9 november) – circuit lang

Loop de halve marathon van het herfstcircuit (lang) in het weekend van 6 t/m 9 november. Een mooi parcours daarvoor is dat van de Grote Zakloop. Je kunt dit vanaf het dorpsplein in Nisse lopen. Uiteraard kun je ook je eigen halve marathon parkoers kiezen Link naar dit parkoers op afstandmeten.nl Zorg dat de afstand

5 kilometer (6 – 9 november) – circuit kort

Loop de 5 kilometer van het herfstcircuit (kort) in het weekend van 6 - 9 november.  Zorg dat de afstand op je horloge 5 kilometer of meer is. Registratie uitsluitend via onderstaand formulier. Je uitslag moet binnen zijn vóór maandag 18:00 uur.