TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

 

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

 
Het klassement van het crosscircuit in Januari gaat over 5 wedstrijden waarbij er 3 gelden voor het klassement. Je moet van tevoren opgeven of je met dat klassement meedoet. Het wordt opgemaakt op basis van leeftijdscorrectie volgens de tabellen van de internationale atletiekunie IAAF. Dat betekent dat ook de oudere lopers kans hebben op het podium. De bijdrage voor het klassement is slechts €6,50 waarbij het inschrijfgeld voornamelijk wordt gebruikt voor prijzen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om losse wedstrijden te lopen maar je komt dan niet in aanmerking voor de circuitprijzen. 

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

  • Dit wedstrijd is voorbij.

Woensdrechtse heidecross

januari 16 @ 08:00 - januari 17 @ 20:00

Deze cross vindt plaats op de Woensdrechtse Heide, vlakbij de pannenkoekenhuis de Nieuwe Drenck, aan de de kruising van Zuidgeestweg en Zandven. Je kunt de cross lopen op zaterdag of zondag tussen 10:00 en 16:00 uur Alleen dan is het parcours uitgezet. De jeugd t/m 13 jaar loopt 1 ronde van 2km. De rest 4 ronden (8 kilometer)

Bedenker Parcours: Jos van Gisbergen

Aankomst en parkeren:

Parkeren in de buurt van de T-Splitsing Zuidgeest / Zandven. Kijkrichting foto: Huijbergsebaan. Aan de linkerkant ligt “de Nieuwe Drenck”

Vanaf de Huijbergsebaan neem je de afslag Zuidgeestweg. Parkeren is mogelijk bij de kruising Zuidgeestweg met Zandven (vlakbij de Nieuwe Drenck). De start is hier vandaan ongeveer300 meter lopen.

Naar Start/Finish, tussen de lage houten paaltjes voorbij het bord “oefen terrein”. Kijkrichting foto: met de rug naar het Zandven

Naar de Start (~ 300m van T-splitsing)

1) Tussen de paaltjes door
2) 1e pad oversteken en single track volgen
3) Single track volgen (2e pad oversteken) en links aanhouden bij splitsing
4) Start (en finish) bij groen geschilderd paaltje
Start (groen paaltje omcirceld)
Finish (groen paaltje omcirceld)

Parcoursbeschrijving:

Het parkoers is een ronde van 2 kilometer welke volledig op spikes te lopen is. Het bestaat uit zandgrond, bosgrond, slingerende singletracks en er zitten ook een aantal heuveltjes in die moeten worden bedwongen.

Kaartje van het parcours:

Link naar dit parcours op afstandmeten

Filmpje van het parcours:

Filmpje deelnemers op zaterdag (video Jos van Gisbergen):

Gegevens

Begin:
januari 16 @ 08:00
Einde:
januari 17 @ 20:00

Locatie

Zuidgeest
Zandven
Bergen op Zoom, Noord-Brabant 4625 DG Nederland

Momenteel aangemeld

Jeroen Buckers Eric Van Veen Debby Elstgeest Gijsbert Elstgeest Robin Robart Marit Simonse John van Wanrooij Arnoud Rijk Annemarie Verschuure Mike Goossens Mitchell Minnaard Corné Van Dixhoorn Wendy Wijnstra-Slabbekoorn Janne van Gisbergen Laurey van den Berge Jakobus Meulenberg John van der Wansem Machteld Verdaasdonk Sven Vermeulen Antoine Kunst Debbie Verstelle Ruben Boutens Kees van der Heijden Janneke Boutens
Rene Goetheer Jos van Gisbergen Corien Nieuwenhuize Jacques de Groot Berry Simonse Jaco Kleinjan Timo de Geus Teun Uijt de Haag Dennis Belde Marielle Simonse Jesper Minnaard Lydia Kleinjan Walther Murre Joannathan Duinkerke Arthur Stijns Colin Touw Jaap van der Veen Hans Quist Gisela Nijsse-Meertens Elise Mol Jacob Wijnstra Jan Pieter Bevelander Jan Noom

Registraties zijn gesloten voor dit evenement