TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

In de maanden februari en maart is er een circuit met wegwedstrijden genaamd “Harrie Verkaik ronde van Zeeland”. Elke week zijn er twee wedstrijden die je kunt lopen tussen maandag 8:00 uur en zondag 18:00 uur. Op zondag moet je aanmelding binnen zijn vóór 20:00 uur. Je kunt de losse wedstrijden lopen maar ook meedoen met het circuit waarbij je minimaal 8 wedstrijden moet hebben gelopen. Dat betekent dus elke week minimaal 1 wedstrijd. Je kunt jezelf opgeven voor het circuit via deze link.

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

Westkappelsezeedijkloop

februari 22 @ 08:00 - februari 28 @ 20:00

Afstanden:

Korte circuit: 3.9 kilometer(1 ronde)
Lange circuit: 11.7 kilometer (3 rondes van 3.9 kilometer)

Bedenker parcours: Jos den Hollander

Hoe te bereiken? Vanaf de A58 neem volg je de N57 richting Serooskerke. Op de rotonde neem je de afslag naar Grijpskerke en volgt dan de provinciale wegen langs Aagtekerke en Sint-Jan ten Heere. Daar ga je rechtsaf over Baalweg. Aan het eind kom je uit bij de parkeerplaats aan de Schelpweg waar je kunt starten.

Parkeerplaats Noorderhoofdweg

Parcoursbeschrijving:

start richting de weg langs de Noordzee

Het parcours is 3.4km lang. In principe kun je overal op het parcours starten waar je wilt, zolang je ook maar exact op dezelfde plaats stopt. De aangegeven start en finish ligt echter het dichtst bij de parkeergelegenheid. Start en finish is op de Schelpweg bij de parkeerplaats. Je loopt naar boven de Noorderhoofdwegop en volgt die langs de Noordzee richting Westkapelle.

Na 2 kilometer kom je bij een het vuurtorentje en kun je linksaf het fietspad over de Schelpweg nemen.

Na in totaal 3.9 kilometer te hebben gelopen kom je weer uit bij het beginpunt. Je loopt 3 ronden van 3.9 kilometer en dat is 11.7 kilometer in totaal.

Kaartje van het parcours


Link naar het parcours op afstandmeten.nl

Gegevens

Begin:
februari 22 @ 08:00
Einde:
februari 28 @ 20:00

Momenteel aangemeld

Jack de Groote Arnoud Rijk Sven Vermeulen Gerrit Spaans Piet Beijer Ellie Spaans Gijsbert Elstgeest Marije Besuijen Jolanda Kolijn Jacco Timmerman Arthur van Aartsen Bennie de Looff Ruben Boutens Lisa van Toledo
Samuel Jobse Arthur Stijns Andre Lous Pieter Karman Domina Lous John Guequierre Youri Elstgeest Debby Elstgeest Natalie Sinke Johan Rijkeboer Sebastian Nijssen Gerard van der Male Deborah van Toledo
Doe mee met de 27 andere deelnemers!
Voorwaarden en condities
Tribe Loading Animation Image