TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

 

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

 
Het klassement van het crosscircuit in Januari gaat over 5 wedstrijden waarbij er 3 gelden voor het klassement. Je moet van tevoren opgeven of je met dat klassement meedoet. Het wordt opgemaakt op basis van leeftijdscorrectie volgens de tabellen van de internationale atletiekunie IAAF. Dat betekent dat ook de oudere lopers kans hebben op het podium. De bijdrage voor het klassement is slechts €6,50 waarbij het inschrijfgeld voornamelijk wordt gebruikt voor prijzen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om losse wedstrijden te lopen maar je komt dan niet in aanmerking voor de circuitprijzen. 

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

  • Dit wedstrijd is voorbij.

Westkapellecross

januari 16 @ 08:00 - januari 17 @ 20:00

Deze cross vindt plaats bij de Westkapelse kreek. In het weekend van deze cross kun je  lopen op zaterdag of zondag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Alleen dan is het parcours uitgezet. De jeugd t/m 13 jaar loopt 1 ronde van 1.43km. De rest loopt 3 rondes (4.3km).

Bedenker Parcours: Wouter Verstraate

Parkeren:

Je kunt parkeren bij de parkeerplaats gelegen aan de Zuiderhoofdweg in Westkapelle. Dit is op minder dan 100 meter lopen vanaf de start.

Parcours:

Het parkoers is een ronde van 1.43 kilometer welke volledig op spikes te lopen is.

Bijzonderheden:

 


Link naar het parcours

Filmpje van het parcours:

 

Gegevens

Begin:
januari 16 @ 08:00
Einde:
januari 17 @ 20:00

Locatie

Westkapelle
Grindweg
Westkapelle, Zeeland Nederland

Momenteel aangemeld

Owen de Pagter Ruben Boutens Corné Van Dixhoorn Jesper Minnaard Arthur Stijns Gisela Nijsse-Meertens Mitchell Minnaard Debbie Verstelle Crum Linden Robbert Meeuwse Wouter Verstraate Arnoud Rijk Noor Dekker Elise Mol Stein Rietberg
Wibo Verstraate Janneke Boutens Jakobus Meulenberg Sven Vermeulen Kees van der Heijden Henny Strating Antoine Kunst Maroeska Ars Leonie Ton Roos Leer Ron Dellebeke Berry Simonse Marina Mol-Krijger Jan Willem Meeuwse

Registraties zijn gesloten voor dit evenement