TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

In de maanden februari en maart is er een circuit met wegwedstrijden genaamd “Harrie Verkaik ronde van Zeeland”. Elke week zijn er twee wedstrijden die je kunt lopen tussen maandag 8:00 uur en zondag 18:00 uur. Op zondag moet je aanmelding binnen zijn vóór 20:00 uur. Je kunt de losse wedstrijden lopen maar ook meedoen met het circuit waarbij je minimaal 8 wedstrijden moet hebben gelopen. Dat betekent dus elke week minimaal 1 wedstrijd. Je kunt jezelf opgeven voor het circuit via deze link.

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

Strandloop Ouddorp

maart 15 @ 08:00 - maart 21 @ 20:00

Afstanden:

Korte circuit: 3.3 kilometer (1 ronde)
Lange circuit: 10 kilometer (3 rondes van 3.3 kilometer)

Bedenker parcours: Laurey van de Berge

Hoe te bereiken? 

Volg de N57 richting Ouddorp. Neem de afslag Ouddorp bij de rotonde en volg de Oosterweg. Op een gegeven moment draait de weg naar links en gaat over in de Vrijheidsweg. Hier ga je rechts en je parkeert op de parkeerplaats.

parkeerplaats ouddorp

Het pad naar de start is achteraan bij de parkeerplaats

het pad naar de start

Beschrijving van het parcours

de start bij de uitkijktoren op het middelduinpad

De start is 200 meter van de parkeerplaats op het Oosterduinpad. Je loopt in noordelijke richting naar het Kwade Hoek. Hier neem je links de duinovergang naar het strand en loopt dan in zuidelijke richting.

Je laat het paviljoen links liggen en gaat rechtdoor over het strand

Je neemt bij 2.1 kilometer de afslag Westerduinpad.

hier kom je het strand af en steekt het duin weer over via het westerduinpad
Na de duinovergang(links op de foto)  ga je linksaf over het Middelduinpad(op de foto rechts).
het laatste stuk van het rondje tot aan de uitkijktoren.

Na 3.33 kilometer heb je een rondje gelopen.

Kaartje van het parcours


Link naar het parcours op afstandmeten.nl

Gegevens

Begin:
maart 15 @ 08:00
Einde:
maart 21 @ 20:00

Registratie wordt geopend op 15/03/2021 8:00 am.