TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

In de maanden februari en maart is er een circuit met wegwedstrijden genaamd “Harrie Verkaik ronde van Zeeland”. Elke week zijn er twee wedstrijden die je kunt lopen tussen maandag 8:00 uur en zondag 18:00 uur. Op zondag moet je aanmelding binnen zijn vóór 20:00 uur. Je kunt de losse wedstrijden lopen maar ook meedoen met het circuit waarbij je minimaal 8 wedstrijden moet hebben gelopen. Dat betekent dus elke week minimaal 1 wedstrijd.

De beste 3 van elk klassement krijgen na de wedstrijd in Nisse nog een extra grote prijs. Het klassement gaat alleen tussen de ongeveer 70 hardlopers, die zich daarvoor hebben aangemeld en punten worden toegekend op basis van leeftijdscorrectie. Bij elke wedstrijd krijgen de winnaars wekelijks een medaille.

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

  • Dit wedstrijd is voorbij.

Scheelhoekcross Stellendam

januari 9 @ 08:00 - januari 10 @ 18:00

Deze cross bij Stellendam (op Flakkee) vindt plaats in het gelijknamige gebied de Scheelhoek. Je kunt op zaterdag en zondag tussen 10:00 uur en 16:00 uur op dit parcours je wedstrijd lopen. Wegens omstandigheden is er helaas geen mogelijkheid om het parcours uit te zetten met linten. Daarom wordt de lopers gevraagd om zelf het rondje zelf te verkennen tijdens het inlopen. 

De jeugd t/m 13 jaar loopt 1 ronde van 2.1km. De rest loopt 4 rondes (8.4km).

Parkeren:

Parkeren kan bij de Stellendam Deltahaven 61, 3251 LC Stellendam. De start bevindt zich op 350 meter van de parkeerplaats. Het rode ballonnetje op de kaart.

Parcours:

Het parkoers is een ronde van 2,1 kilometer welke volledig op spikes te lopen is.

Bijzonderheden:

Voor de Zeeuwen die er een toeristische dag van willen maken… Op 400 meter wandelen vanaf de parkeerplaats bevindt zich een best wel gave vogelkijkhut.

Kaartje van het parcours:

Link naar de route op afstandmeten

Strava segment

Parkeerplaats Marinahaven Stellendam, ongeveer 350 meter van de start

 

ingang van het natuurgebied vanaf de parkeerplaats
ingang van het natuurgebied vanaf de parkeerplaats
Start/finish
parkoersindruk
parkoersindruk
rechtdoor ‘ berg’ op
beetje zand op het parkoers
op deze kruising rechts aanhouden

start/ finish

Gegevens

Begin:
januari 9 @ 08:00
Einde:
januari 10 @ 18:00

Locatie

Scheelhoek
Deltahaven
Stellendam, Zuid-Holland 3251 LC Nederland

Momenteel aangemeld

Ruben Koert Arthur Stijns Jakobus Meulenberg Ricardo Sint Nicolaas Arnoud Rijk Jesper Minnaard Jaco Kleinjan Bert Joppe Daphne Joppe Leonie Ton Arjan Reuijl Karlijn Bezuijen Robin Robart Rene Goetheer Wendy Wijnstra-Slabbekoorn Joannathan Duinkerke Eric Wolfert
Corné Van Dixhoorn Marielle Simonse Gijsbert Elstgeest Corien Nieuwenhuize Marit Simonse Frans Fobbe Berry Simonse Jet Joppe Zedie Joppe Mitchell Minnaard Antoine Kunst Ruben Boutens Noor Dekker Adriaan Tanis John van der Wansem Kees van der Heijden Timo de Geus

Registraties zijn gesloten voor dit evenement