TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

In de maanden februari en maart is er een circuit met wegwedstrijden genaamd “Harrie Verkaik ronde van Zeeland”. Elke week zijn er twee wedstrijden die je kunt lopen tussen maandag 8:00 uur en zondag 18:00 uur. Op zondag moet je aanmelding binnen zijn vóór 20:00 uur. Je kunt de losse wedstrijden lopen maar ook meedoen met het circuit waarbij je minimaal 8 wedstrijden moet hebben gelopen. Dat betekent dus elke week minimaal 1 wedstrijd. Je kunt jezelf opgeven voor het circuit via deze link.

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

Ronde Yersekse Moer

maart 15 @ 08:00 - maart 21 @ 20:00

Afstanden:

Korte circuit: 5.6 kilometer (1 ronde)
Lange circuit: 11.2 kilometer (2 rondes van 5.6 kilometer)

Bedenker parcours: Leonard Simonse

Parkeren: 

Parkeren bij VV Yerseke, vanaf daar is het 700 meter naar de start.

Beschrijving van het parcours:

In principe kun je overal op het parcours starten waar je wilt, zolang je ook maar exact op dezelfde plaats stopt. De aangegeven start en finish ligt echter het dichtst bij de parkeergelegenheid. Deze routebeschrijving gaat er van uit dat je alle afslagen naar links volgt.

de start van de Yerseksemoerloop op de  Breeweg (kruising Zweedijkseweg)
De eerste afslag naar links is de Voornseweg. Die ga je volgen
Aan het eind van de Voornseweg ga je linksaf de Everseweg in
Aan het eind van de Everseweg ga je linksaf de Reeweg in
Vanaf de Reeweg neem je de eerste afslag links en dat is de Vlakeweg
aan het eind van de Vlakeweg ga je naar links. Dit is het laatste stukje naar de finish

 


Link naar dit parcours op afstandmeten.nl

Gegevens

Begin:
maart 15 @ 08:00
Einde:
maart 21 @ 20:00

Registratie wordt geopend op 15/03/2021 8:00 am.