TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

In de maanden februari en maart is er een circuit met wegwedstrijden genaamd “Harrie Verkaik ronde van Zeeland”. Elke week zijn er twee wedstrijden die je kunt lopen tussen maandag 8:00 uur en zondag 18:00 uur. Op zondag moet je aanmelding binnen zijn vóór 20:00 uur. Je kunt de losse wedstrijden lopen maar ook meedoen met het circuit waarbij je minimaal 8 wedstrijden moet hebben gelopen. Dat betekent dus elke week minimaal 1 wedstrijd. Je kunt jezelf opgeven voor het circuit via deze link.

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

Ronde van ‘s-Heer Abtskerke

maart 8 @ 08:00 - maart 14 @ 20:00

Afstanden:

Korte circuit: 4.65 kilometer (1 ronde)
Lange circuit: 9.3 kilometer (2 rondes van 4.65 kilometer)

Bedenker parcours: Jan Roose

Hoe te bereiken? Over de A58 uit de richting Bergen op Zoom neem je de afslag ‘s – Gravenpolder. Uit de richting Middelburg enz. de afslag Goes – Zuid. Vervolgens rijd je richting ‘s – Gravenpolder. Vanuit Goes ga je na het viaduct rechts en ben je na 1,5 km ter plaatse. Langs de kerk links aanhouden en dan de 2e straat rechts. Vanuit ‘s – Gravenpolder rijd je richting Goes en ga je net voor het viaduct links. Vandaar hetzelfde.

Parcoursbeschrijving. In principe kun je overal op het parcours starten waar je wilt, zolang je ook maar exact op dezelfde plaats stopt. De aangegeven start en finish ligt echter het dichtst bij de parkeergelegenheid. Start en finish in de Gerbernessestraat ter hoogte van het parkje aan het begin van het fietspad in de richting Nisse – linksaf Zuidweg – langs de hoeve van Vermeulen en hier gaat de weg vanzelf naar rechts – linksaf Palmboomseweg – linksaf Bergweg – linksaf Polderweg in de richting van het dorp – linksaf Gerbernesseweg naar SF. Deze ronde is ongeveer 4.65 km.


Link naar het parcours op afstandmeten.nl

Gegevens

Begin:
maart 8 @ 08:00
Einde:
maart 14 @ 20:00

Registratie wordt geopend op 08/03/2021 8:00 am.