TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

In de maanden februari en maart is er een circuit met wegwedstrijden genaamd “Harrie Verkaik ronde van Zeeland”. Elke week zijn er twee wedstrijden die je kunt lopen tussen maandag 8:00 uur en zondag 18:00 uur. Op zondag moet je aanmelding binnen zijn vóór 20:00 uur. Je kunt de losse wedstrijden lopen maar ook meedoen met het circuit waarbij je minimaal 8 wedstrijden moet hebben gelopen. Dat betekent dus elke week minimaal 1 wedstrijd. Je kunt jezelf opgeven voor het circuit via deze link.

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

Ronde van Nisse

maart 22 @ 08:00 - maart 28 @ 20:00

Afstanden:

Jeugd t/m 13 jaar: 2.1 kilometer
Korte circuit: 4.3 kilometer (1 ronde)
Lange circuit: 8.6 kilometer (2 rondes van 4.3 kilometer)

Hoe te bereiken? 

Vanaf de A58 pak je de afslag Heinkenszand, dan kom je op de drieweg. Die volg je tot de afslag Nisse. Je gaat hier rechts en rijdt om het dorpsplein heen naar de van der Poes Clement straat. Die rijd je uit totdat je bij de splitsing komt met de Vernoyen Sluishoekwegeling. Hier is een parkeerplaats vlakbij de start.

Parcoursbeschrijving:

Het parcours bestaat uit asfalt en half verharde paden. Je start op de van der Poes Clementstraat en gaat dan direct links het half verharde pad op. Dit pad volg je en na een bocht naar rechts ga je direct links. Nu slingert het pad richting de Notenboomdijk.  Bovenop de dijk aangekomen (1 kilometer) ga je linksaf richting de schaapskooi. De jeugdronde gaat vervolgens weer links richting finish. De ronde voor de volwassenen gaat rechtdoor en vervolgens houd je links aan over de Notenboomdijk. Je blijft rechtdoor lopen over het onverharde pad wat over gaat in de Valdijk(2 kilometer). Aan het eind kom je weer op asfalt (Koedijk) (3 kilometer). Bij de volgende splitsing ga je weer links (Zwaakweg) die je volgt tot aan een T-splitsing. Hier ga je linksaf over de Vernoyen Sluishoekwegeling tot aan de finish.  Je loopt daarna nogmaals dezelfde ronde, dus totaal 2 rondes van 4.3 is 8.6 kilometer.

De start is op de van der Poes Clement straat ter hoogte van het blauwe bord Vernoyen en Sluishoekwegeling

Ronde volwassenen (4.3 kilometer)


Link naar het parcours op afstandmeten.nl

Jeugdronde (2.1km)

Link naar dit parcours op afstandmeten.nl

Gegevens

Begin:
maart 22 @ 08:00
Einde:
maart 28 @ 20:00

Registratie wordt geopend op 22/03/2021 8:00 am.