TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

  • Dit wedstrijd is voorbij.

Ronde van Kats

februari 15 @ 08:00 - februari 21 @ 20:00

De ronde van Kats is aan de oostkant van Noord-Beveland, een plek waar je niet zo vaak zult komen. Het parcours is een combinatie van polderweg, een blik over de Oosterschelde, een onverhard karrespoor en zicht op kunst, daar waar het dorpje Kats om bekend is.

Afstanden:

Korte circuit: 3.15 kilometer( 1 ronde).
Lange circuit: 9.5 kilometer (3 rondes van 3.15 kilometer)

Bedenker parcours: Jos den Hollander

Hoe te bereiken? Vanaf de A58 neem je de afslag Goes en volgt de Deltaweg (A256/N256) richting Zierikzee. Na ongeveer 10 kilometer neem je afslag Kortgene / Kats. Bij de rotonde ga je rechts. Aan het eind ga je linksaf over de Veerhavenweg richting Kats. Deze weg volg je 3 kilometer waarna je de afslag Kats neemt. Nu rijd je over de Noordlangeweg. Aan het eind ga je rechtsaf over de Dijkstraat. Na 250 ga je links de Leendert Abrahamweg in.  Deze volg je iets minder dan een kilometer. Je komt dan op een parkeerplaats uit waarbij een slagboom staat voor de weg richting Oosterschelde.

Parkeerplaats
De start en finish is bij de slagboom op de parkeerplaats aan de Leendert Abrahamweg

Parcoursbeschrijving. In principe kun je overal op het parcours starten waar je wilt, zolang je ook maar exact op dezelfde plaats stopt. De aangegeven start en finish ligt echter het dichtst bij de parkeergelegenheid.

Hier rechts aanhouden naar boven
Ook hier rechts aanhouden naar boven
Hier links aanhouden richting het bankje
Boven op de dijk aangekomen ga je links naar beneden langs het hek
Je volgt het fietspad langs de Oosterschelde richting de Haven van Kats
Aan het eind loop je naar boven links langs de slagboom
Je gaat naar beneden richting Kats.
Aan de rechterhand zie je een grote paal/boom met allemaal vogelhuisjes.
Hier houd je links aan over het karrespoor, dit is het enige stukje onverhard in het parcours
hier kom je van het karrespoor af en slaat dan linksaf (naar de verharde weg op de foto rechts). Dit is de Leendert Abrahamweg
de doodlopende weg met het touw ervoor laat je links liggen en houd rechts aan

Je komt nu weer bij de parkeerplaats aan en hebt met ongeveer 3.15km een volledige ronde afgelegd.

Kaartje van het parcours


Link naar dit parcours op afstandmeten.nl

Gegevens

Begin:
februari 15 @ 08:00
Einde:
februari 21 @ 20:00

Momenteel aangemeld

Oscar Fonteine Sven Vermeulen Pieter Karman Ellie Spaans Andre Lous Marco van Westeinde Marielle Simonse Deborah van Toledo Marije Besuijen Patrick van Iersel Jakobus Meulenberg Lion Baas Gerard van der Male Peter van Limbergen Jacco Timmerman Berry Simonse Arnoud Rijk Hans Verhaagen Leonie Ton Rene Goetheer Erik Jansen Martijn de Koning Corné Van Dixhoorn Bram van Eenennaam Johan Villerius Elise Mol Wim de Jonge Maurice Steketee Edwin van Wel Kobus Botman
Arthur Stijns Piet Beijer Gerrit Spaans Johan Rijkeboer Debby Elstgeest John Guequierre Lisa van Toledo Sabastian Nijssen Hans Minnaard Stefan van den Dries Jolanda Kolijn Laurens Jobse Natalie Sinke Janneke Boutens Yann Sinke Marit Simonse Tim Kramer Jurgen Saurens Ruben Boutens Patrick van Iersel Johan Spruit Nikki de Koning Mitchell Minnaard Esther de Koning Marina Mol-Krijger Chris Tramper Ron Dellebeke Henny Strating Ronald Geertse Jack de Groote

Registraties zijn gesloten voor dit evenement