TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

  • Dit wedstrijd is voorbij.

Poelboscross

28/11/2020 @ 08:00 - 29/11/2020 @ 22:00

In dit weekend kan er in principe gelopen worden tussen 10.00 en 16.00 uur. Verken eerst het rondje en geef elkaar de ruimte. Een rondje is 1700 meter en bij 4 te lopen ronden is de totale afstand 6.8 kilometer.  De jeugd t/m 13 jaar loopt 1 ronde van 1700 meter.

Parcourscoordinator: Jan Roose

Het parcours is uitgezet in het Poelbos ten zuiden van het dorp ‘s-Heer Hendrikskinderen. Wie via de A58 komt, neemt de richting Zierikzee ( Deltaweg ) en neemt dan de afslag bij de Zeelandhallen. Op de rotonde ga je niet richting Goes, maar langs Hotel Goes richting Poelbos. Je rijdt dan over de Verbartelweg. Bij de T-splitsing ga je rechts over de Sinoutskerkseweg. Volgende afslag, dus ruim voor de spoorlijn, linksaf. Je bent dan op de Teuniswegeling en na ongeveer 100 meter is er een parkeerplaats. Hier moet je zijn.


Link naar parcours op afstandmeten

PARCOURSBESCHRIJVING: Deze ronde is ongeveer 1700 meter lang. Start en finish bevinden zich ongeveer 50 meter achter de parkeerplaats. Dit wordt aangegeven in de vorm van bordje, vlaggetje of pilon. Je start richting het zuiden, dus met de parking in je rug – het pad buigt vanzelf naar rechts – aan het eind linksaf over onverhard pad – dit pad blijven volgen, het wijst zichzelf – let op voor de bruggetjes – na enig gekronkel fietspad oversteken en direct weer zo’n bruggetje en nog even rechtsdoor – nu gaat het pad nog even duidelijk een tiental meter naar rechts – vervolgens scherp naar links en dan kom je op een breder pad richting Sinoutskerkseweg – dit pad gaat vanzelf links – weer het fietspaadje oversteken bij aanduiding op kaartje van 1 km – blijf dit pad volgen, verkeerd lopen is eigenlijk niet mogelijk – na de laatste bomen eerst over het bruggetje en dan linksaf over grasstrook ( modder? ) richting finish.

Na afloop van je loop het resultaat op de gebruikelijke manier aanmelden via website www.runyourownrace.nl voor zondag 22.00 uur.

 

Gegevens

Begin:
28/11/2020 @ 08:00
Einde:
29/11/2020 @ 22:00

Locatie

Poelboscross
Theuniswegeling
Goes, Zeeland 4458 Nederland
+ Google Maps

Momenteel aangemeld

Sjoerd Oostdijk Corné Van Dixhoorn Martijn Lavooij Corien Nieuwenhuize Jan Roose Ella de Kok Wim de Jonge Rick de Smit Arthur Stijns Wendy Wijnstra-Slabbekoorn Rene Goetheer Leonard Simonse Yann Sinke Jaco Kleinjan Jasmijn van Dieren Harry Nieuwenhuize Johan Spruit Leonie Ton Edwin van Alphen Janneke Boutens Martijn de Kok Frank Hoogstrate Jakobus Meulenberg Marius Boonman Wouter Verstraate Marijn Traas Gisela Nijsse-Meertens Corne Schets Rien de Wilde Bea Splinter
Mitchell Minnaard Antoine Kunst Vincent Mulder Justus van der Plas Acronius Kramer Pepijn de Jonge Elise Mol Henny Strating Marielle Simonse Patrick Van Iersel Sven Vermeulen Debbie Verstelle Lydia Kleinjan Marit Simonse Bart van Noorden Jos van Stee Deborah van Toledo Jan Willem Meeuwse Nikki de Koning Ron Dellebeke Max de Kok Marina Mol-Krijger Marius Leendertse Noor Dekker Joannathan Duinkerken Natalie Sinke Saskia Goole Ruben Boutens Franklin van Anrooij Arnoud Rijk

Registraties zijn gesloten voor dit evenement