Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

  • Dit wedstrijd is voorbij.

Pinksterloop Poelbos Goes

mei 24 @ 08:00 - 17:00

Op maandag 24 mei 2e pinksterdag in het Poelbos bij ‘s – Heer Hendrikskinderen ter hoogte van parkeerterrein bij de Theuniswegeling.

Programma:

11.00 uur: ongeveer 3 km = 1 ronde

11.30 uur: ongeveer 15 km = 5 ronden

Parcours: een ronde van 3080 meter over hoofdzakelijk schelpenpaden en enkele honderden meters slecht asfalt. Het is dus een echte natuurloop. Parcours wordt aangegeven met JARO pijlen. https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2942360

Deelnemers moeten zich van te voren uiterlijk 22 mei aanmelden via jacroose@hetnet.nl met vermelding van naam, vrouw of man, club of woonplaats en per afstand een richttijd. Een dag voor de wedstrijd krijg je dan een mail met de exacte starttijd, met wie je samen start en andere relevante informatie.

We starten in principe met viertallen ( als het mag met meer ) om de 30/60 seconden. Zelf je tijd opnemen en doorgeven aan de jury. Deze jury zal indien mogelijk ook voor tijdwaarneming instaan. We lopen zonder startnummer en alles valt onder de noemer “testtrainingsloop”.

Er zijn geen echte prijzen, maar deelname is uiteraard gratis. Deelnemers kunnen hun bevoorrading neerzetten bij start/finish. Uitslagen na een dag op RUN YOUR OWN RACE en/of via de mail.

Gegevens

Datum:
mei 24
Tijd:
08:00 - 17:00

Momenteel aangemeld

Janneke Boutens

Registraties zijn gesloten voor dit evenement