TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

Pinksterloop Poelbos Goes

mei 24 @ 08:00 - 17:00

Op maandag 24 mei 2e pinksterdag in het Poelbos bij ‘s – Heer Hendrikskinderen ter hoogte van parkeerterrein bij de Theuniswegeling.

Programma:

11.00 uur: ongeveer 3 km = 1 ronde

11.30 uur: ongeveer 15 km = 5 ronden

Parcours: een ronde van 3080 meter over hoofdzakelijk schelpenpaden en enkele honderden meters slecht asfalt. Het is dus een echte natuurloop. Parcours wordt aangegeven met JARO pijlen. https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2942360

Deelnemers moeten zich van te voren uiterlijk 22 mei aanmelden via jacroose@hetnet.nl met vermelding van naam, vrouw of man, club of woonplaats en per afstand een richttijd. Een dag voor de wedstrijd krijg je dan een mail met de exacte starttijd, met wie je samen start en andere relevante informatie.

We starten in principe met viertallen ( als het mag met meer ) om de 30/60 seconden. Zelf je tijd opnemen en doorgeven aan de jury. Deze jury zal indien mogelijk ook voor tijdwaarneming instaan. We lopen zonder startnummer en alles valt onder de noemer “testtrainingsloop”.

Er zijn geen echte prijzen, maar deelname is uiteraard gratis. Deelnemers kunnen hun bevoorrading neerzetten bij start/finish. Uitslagen na een dag op RUN YOUR OWN RACE en/of via de mail.

Gegevens

Datum:
mei 24
Tijd:
08:00 - 17:00

Registratie wordt geopend op 24/05/2021 8:00 am.