TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

  • Dit wedstrijd is voorbij.

Parkcross Goes-Zuid

19/12/2020 @ 08:00 - 20/12/2020 @ 22:00

Er kan in principe gelopen worden tussen 10.00 en 16.00 uur. Verken van te voren het parcours en geef elkaar de ruimte. Totale afstand is ongeveer 5 km of te wel 5 ronden van 1000 meter. De jeugd t/m 13 jaar loopt 1 ronde.

Parcours Coordinator: Jan Roose

Het parcours is gelegen aan de Eikenlaan in Goes – Zuid naast flat Boszicht. Wie via de A58 komt neemt de nieuwe afslag Goes – Zuid en rijdt richting ziekenhuis en dan verder naar Goes. Vervolgens ongeveer 300 meter na de rotonde linksaf bij de Schakel de Beukenstraat in. Na ongeveer 150 meter linksaf de Eikenlaan. De flat is aan het eind van deze straat, maar je kunt je auto gewoon in de Eikenlaan zetten. Komend over de Deltaweg kun je ook de afslag bij de Zeelandhallen nemen en via de Anthony Fokkerlaan Goes binnen rijden. Blijf rechtdoor rijden tot verkeerslichten bij de school. Hier rechts Lindenstraat in en na ongeveer 200 meter nog een keer rechts. Vervolgens rechtdoor tot flat Boszicht.

Filmpje van het parcours

Link naar deze route op afstandmeten

PARCOURSBESCHRIJVING: De ronde is ongeveer 1 km. Start en finish zijn naast de flat ter hoogte van een verbindend tegelpad. Hier staat een merkteken in de vorm van een bordje, vlaggetje, pilon en/of tape. Je start in de richting van de flat – na 20 meter links voetpad oversteken en dan over de grasstrook – voor de leiding/haag links en deze grasstrook blijven volgen tot 250 meter – daarna een smal paadje linksaf, je komt uit op het geasfalteerde pad maar gaat gelijk rechts het bos weer in. Je komt weer uit op dezelfde grasstrook langs de sloot. Na iets meer dan 400 meter parcours ga je weer het bos in en komt weer uit op het geasfalteerde pad. Je loop parallel daaraan richting de flat. Bij 600 meter ga je na de boom rechts het grasveld waarna je bij 700 meter een haakse bocht maakt. Na ruim 800 meter kom je op het geasfalteerde pad uit. Je loopt ongeveer 20 meter parallel hieraan en dan ga je linksaf voor de laatste 150m richting finish.

Na afloop van je loop het resultaat op de gebruikelijke manier aanmelden via website www.runyourownrace.nl voor zondag 22.00 uur.

Gegevens

Begin:
19/12/2020 @ 08:00
Einde:
20/12/2020 @ 22:00

Locatie

Goes-Zuid
Eikenlaan
Goes, Zeeland 4462

Momenteel aangemeld

Ruben Koert Martijn Lavooij Jakobus Meulenberg Bennie De Looff Erik Van Boven Mitchell Minnaard Marius Boonman Frank Hoogstrate Jos van Stee Stefan Van den dries Henny Strating Acronius Kramer Tessa Kuipers Kate Boudewijns Wim de Jonge Debbie Verstelle Max de Kok Marijn Traas Martijn de Koning Nikki de Koning John van der Wansem Jan Willem Meeuwse Wouter Verstraate Ko Eversdijk Elise Mol Sven Vermeulen Ron Dellebeke Lena Kuipers Wendy Wijnstra-Slabbekoorn Ruben Boutens Franklin van Anrooij Lisa Vreeke
Corné Van Dixhoorn Rene Goetheer Arthur Stijns Jens Beuns Justus van der Plas Bart van Noorden Sjoerd Oostdijk Ella de Kok Antoine Kunst Debby Elstgeest Rick de Smit Gisela Nijsse-Meertens Jill Boudewijns Meike van Loon Maroeska Ars Martijn de Kok Laurey van den Berge Pepijn de Jonge Harry Nieuwenhuize Vincent Mulder Janneke Boutens Noor Dekker Marielle Simonse Marina Mol-Krijger Marit Simonse Annemarie Verschuure Erwin Harmes Leonie Ton Joannathan Duinkerken Natalie Sinke Jesper Minnaard

Registraties zijn gesloten voor dit evenement