TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

In de maanden februari en maart is er een circuit met wegwedstrijden genaamd “Harrie Verkaik ronde van Zeeland”. Elke week zijn er twee wedstrijden die je kunt lopen tussen maandag 8:00 uur en zondag 18:00 uur. Op zondag moet je aanmelding binnen zijn vóór 20:00 uur. Je kunt de losse wedstrijden lopen maar ook meedoen met het circuit waarbij je minimaal 8 wedstrijden moet hebben gelopen. Dat betekent dus elke week minimaal 1 wedstrijd. Je kunt jezelf opgeven voor het circuit via deze link.

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

Omloop Mattenburgh Bergen op Zoom

maart 1 @ 08:00 - maart 7 @ 20:00

Afstanden:

Jeugd t/m 13 jaar: 2.85 kilometer
Korte circuit: 4.55 kilometer
Lange circuit: 9.1 kilometer (2 rondes van 4.56 kilometer)

Bedenker parcours: Jos van Gisbergen

Hoe te bereiken?

Parkeren en start

Je kunt parkeren bij de afslag van de Antwerpsestraatweg met de Beukendreef. Daar is ook de start. Je loopt in Noordelijke richting naar Bergen op Zoom.

Neem de afslag Flanestraat
Ga links bij de Vossenweg, nu volgt een klim
Bij Hildernisse ga je rechtdoor en daal je af

Aan het eind van de Vossenweg ga je linksaf de Beukendreef in. Dit is het laatste stuk naar de finish.

Kaartje van het parcours


Link naar deze route op afstandmeten.nl

Gegevens

Begin:
maart 1 @ 08:00
Einde:
maart 7 @ 20:00

Registratie wordt geopend op 01/03/2021 8:00 am.