TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

In de maanden februari en maart is er een circuit met wegwedstrijden genaamd “Harrie Verkaik ronde van Zeeland”. Elke week zijn er twee wedstrijden die je kunt lopen tussen maandag 8:00 uur en zondag 18:00 uur. Op zondag moet je aanmelding binnen zijn vóór 20:00 uur. Je kunt de losse wedstrijden lopen maar ook meedoen met het circuit waarbij je minimaal 8 wedstrijden moet hebben gelopen. Dat betekent dus elke week minimaal 1 wedstrijd. Je kunt jezelf opgeven voor het circuit via deze link.

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

Omloop de Pluimpot Sint-Maartensdijk

februari 22 @ 08:00 - februari 28 @ 20:00

Afstanden:

Jeugd t/m 13 jaar: 1.95 kilometer (1 iets korter rondje)
Korte circuit: 3 kilometer (1 ronde)
Lange circuit: 9 kilometer (3 rondes van 3 kilometer)

Bedenker parcours: Jos den Hollander en Jan-Pieter Bevelander

Hoe te bereiken? Sint-Maartensdijk ligt op het eiland Tholen. Om bij dit parcours te komen rijd je over de A58 richting Bergen op Zoom. Je neemt vervolgens de afslag Rilland en gaat dan over het viaduct. Beneden aangekomen kom je op een rotonde. Je volgt dan de provinciale weg richting Bergen op Zoom/Tholen. Vlak voor de Kreekrakbrug ga je linksaf over de Oesterdam. Dit rijd je helemaal af waarna je de N286 neemt richting Sint-Maartensdijk.  Je neemt op de rotonde de afslag Sint-Maartensdijk industrieterrein. Bij de volgende rotonde neem je de eerste afslag (sportlaan). Deze straat gaat over in Haven en vervolgens in Keethil. Aan het eind ga je linksaf over de Westpoort. Die buigt dan af naar rechts over de Meerkoetlaan. Nu kom je uit op een rotonde waar je linksaf gaat (Groenedijk). De rijd je helemaal uit tot aan de Kastelijnsweg. Hier ga je links en je rijdt de weg af en komt dan bij de parkeerplaats van het strandje aan de Gorishoek. Zie foto.

Beschrijving van het parcours:

De start is bovenaan de dijk bij het strand van Gorishoek

De start bovenaan de dijk bij Gorishoek
de start vanaf het asfalt gaat over in een onverhard pad
dit pad voert eerst langs het meer van de Pluimpot
en gaat later over in een bospad
vlak-voor-de-overgang-naar-het-geasfalteerde-fietspad-ga-je-rechtsaf naa beneden
nu volgt een tussenstuk richting de andere zijde van de pluimpot
Aan het eind van het tussenstuk is een trap. Na de trap ga je rechts
nu volgt een schelpenpad terug richting Gorishoek
aan het eind van het schelpenpad loopt het weer omhoog naar de dijk. Aan het eind ga je rechts.
dan volgt het laatste stuk over het fietspad richting start/finish
nu kom je weer uit bij start/finish

 

Kaartje van het parcours:


Link naar dit parcours op afstandmeten.nl

Jeugdronde:

Gegevens

Begin:
februari 22 @ 08:00
Einde:
februari 28 @ 20:00

Momenteel aangemeld

Johan Villerius Maria Cappon John Guequierre Justin Walpot Lydia Kleinjan Debby Elstgeest Marit Simonse Nicholas Flikweert
Oscar Fonteine Sven Vermeulen Jolanda Kolijn Marina Mol-Krijger Gijsbert Elstgeest Berry Simonse Peter Meeuwsen
Doe mee met de 15 andere deelnemers!
Voorwaarden en condities
Tribe Loading Animation Image