TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

  • Dit wedstrijd is voorbij.

Nollecross

05/12/2020 @ 08:00 - 06/12/2020 @ 22:00

Parcours coordinator: Sven Vermeulen

De RYOR Nollecross in Vlissingen wordt voor een groot deel over de MTB route in het Nollebos gelopen, vandaar de naam Nollecross. In dit weekend kan er in principe gelopen worden tussen 10.00 en 16.00 uur. Verken eerst het rondje en geef elkaar de ruimte.  Het parcours is 2250 meter lang en moet drie maal worden afgelegd waardoor je op een afstand van 6.75km uitkomt.  De jeugd t/m 13 jaar loopt 1 ronde.

Het parcours is gelegen in het Nollebos. Start en finish is aan het begin van de MTB route. Je kunt je auto het beste parkeren op de parkeerplaats aan de Zwanenburgseweg.  Vanaf de Sloeweg rijd je bij de rotonde driekwart linksom en volgt zo de Burgemeester van Woelderenlaan in.  De eerste afslag rechts is de Zwanenburgweg, daar ga je weer rechts en aan het eind kan je de auto parkeren. De start is vlakbij. Het parcours wordt in het weekend duidelijk afgezet.


 Link naar deze route

PARCOURSBESCHRIJVING:  De start van het parcours is waar het bord (met een kaart) staat van de MTB route. Op het kaartje is dit aangegeven met een groen bolletje.  In het weekend van de cross zal daar ook iets worden aangeplakt van de Run your own Race cross. Het parcours wordt aangegeven door de permanent aanwezig bordjes van het ATB parcours te herkennen zoals hieronder. De pijl geeft de richting aan.

Sven heeft een video opgenomen met de belangrijkste stukken van het parcours. Het wordt aanbevolen om het parcours eerst te verkennen voordat je je eigen wedstrijd loopt.

Gegevens

Begin:
05/12/2020 @ 08:00
Einde:
06/12/2020 @ 22:00

Locatie

Parkeerplaats Nollebos
Zwanenburgseweg
Vlissingen, Zeeland Nederland
+ Google Maps

Momenteel aangemeld

Justus van der Plas Arnoud Rijk Jakobus Meulenberg Antoine Kunst Sjoerd Oostdijk Marielle Simonse Leonard Simonse Henny Strating Leonie Ton Erik Van Boven Jan-Willem Florie Joannathan Duinkerke Marit Simonse Lydia Kleinjan Bart van Noorden Eva van Hoek Selena Poole Marloes Saaman Edwin van Alphen Maroeska Ars Bart Verhaeghe de Naeyer Natalie Sinke Ron Dellebeke Wendy Wijnstra-Slabbekoorn Rob de Pagter Debbie Verstelle Jan Willem Meeuwse Walther Murre Stefan Van den dries Jasmijn van Dieren Erwin Harmes Rick de Smit Ruben Boutens Martijn de Kok Martijn de Vries
Florian Berman Arthur Stijns Corné Van Dixhoorn Martijn Lavooij Mitchell Minnaard Wouter Verstraate Bryan Joziasse Jens Beuns Marius Boonman Pepijn de Jonge John van der Wansem Deborah Toledo Maarten Van Kaam Harry Nieuwenhuize Gerard Rommers Nikki de Koning Nienke van Veen Ruben Koert Bennie De Looff rene goetheer Jos Van Stee Henrik Westerweele Janneke Boutens Noor Dekker Sjirk de Jong Gisela Nijsse-Meertens Roos Leer Martin Pruijsers Vincent Mulder Jaap van der Veen Elise Mol Marina Mol-Krijger Sven Vermeulen Monica Sanderse

Registraties zijn gesloten voor dit evenement