TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

  • Dit wedstrijd is voorbij.

Krekenloop Ouwerkerk

maart 8 @ 08:00 - maart 14 @ 20:00

Afstanden:

Korte circuit: 3.45 kilometer (1 ronde van 3.45 kilometer)
Lange circuit: 10.35 kilometer(3 rondes van 3.45 kilometer)

Bedenker parcours: Co de Feijter

Hoe te bereiken? Je volgt de N59 tot aan de afslag Ouwerkerk. Nu rijd je op de Vissersweg. Aan het eind ga je rechtsaf en direct daarna weer linksaf (Noorsestraat). Dan neem je linksaf de Phoenixstraat. Die gaat over in de Baalpapenweg en komt uit op de Weg van de Buitenlandse Pers. Daar ga je rechts en volgt deze 2 kilometer tot je bovenop de dijk komt waar je kunt parkeren. Zie foto.

Parcours:

Volledig geasfalteerd parcours van 3.45 kilometer. door het krekengebied van Ouwerkerk en langs de Oosterschelde.

Start: bij de picknicktafel aan de Weg van de buitenlandse pers. Je kunt zowel linksom als rechtsom lopen maar eerst langs het water verdient de voorkeur. De route voert over verharde wegen langs de boorden van de Oosterschelde. Daarna gaat het linksaf omhoog en ga je na restaurant de Vierbannen weer linksaf. Je loopt dan langs het watersnoodmuseum en een aantal indrukwekkende caissons terug naar het startpunt.

De start vindt plaats bij de picknicktafel
Na de route langs het water ga je linksaf. Als je verder loopt kom je uit bij dit restaurant waar je linksaf gaat
onderweg passeer je het watersnoodmuseum
Na bijna 3 kilometer kan je linksaf naar boven
Boven aangekomen loop je nog iets door
je loopt dan langs de slagboom en gaat dan linksaf. Daar is de finish of je loopt nog 2 extra rondes

 

 


Link naar het parcours op afstandmeten.nl

Gegevens

Begin:
maart 8 @ 08:00
Einde:
maart 14 @ 20:00

Momenteel aangemeld

Jack de Groote Arthur Stijns Pieter Karman Gerrit Spaans John Guequierre Arnoud Rijk Lydia Kleinjan Debby Elstgeest Annemiek Van Kooten Marielle Simonse Douwe Van den Ende Aart Van de Velde Lennen Jonker Leon Bal Natalie Sinke Gisela Nijsse-Meertens Janneke Boutens Marina Mol-Krijger Erik Jansen
Jakobus Meulenberg Johan Rijkeboer Ellie Spaans Frans Kolijn Oscar Fonteine Jolanda Kolijn Gijsbert Elstgeest Marit Simonse Lion Baas Sven Vermeulen Hans Schopeck Ruben Boutens Kobus Botman Wim De jonge Berry Simonse Ronald Geertse Johan Villerius Elise Mol Leonie Ton

Registraties zijn gesloten voor dit evenement