TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

In de maanden februari en maart is er een circuit met wegwedstrijden genaamd “Harrie Verkaik ronde van Zeeland”. Elke week zijn er twee wedstrijden die je kunt lopen tussen maandag 8:00 uur en zondag 18:00 uur. Op zondag moet je aanmelding binnen zijn vóór 20:00 uur. Je kunt de losse wedstrijden lopen maar ook meedoen met het circuit waarbij je minimaal 8 wedstrijden moet hebben gelopen. Dat betekent dus elke week minimaal 1 wedstrijd.

De beste 3 van elk klassement krijgen na de wedstrijd in Nisse nog een extra grote prijs. Het klassement gaat alleen tussen de ongeveer 70 hardlopers, die zich daarvoor hebben aangemeld en punten worden toegekend op basis van leeftijdscorrectie. Bij elke wedstrijd krijgen de winnaars wekelijks een medaille.

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

  • Dit wedstrijd is voorbij.

Klavervelden Bergen op Zoom

februari 15 @ 08:00 - februari 21 @ 20:00

Afstanden:

Korte circuit: 5 kilometer (1 ronde)
Lange circuit: 10 kilometer (2 rondes van 5 kilometer)

Er is halverwege het parcours een lus die moet worden gelopen. Je loopt het bos in en na 150m keer je. Het keerpunt van deze lus is het hekwerk van de paardenbak die je aan de rechterzijde ziet. Belangrijk voor deze wedstrijd is dat je 5 kilometer of 10 kilometer op je GPS horloge hebt staan.

Bedenker parcours: Team Kievitsloop

Hoe te bereiken? De start van deze loop is bij het klimbos aan de Balsedreef in Bergen op Zoom. Om hier te komen neem je de afslag Bergen op Zoom, vervolgens ga je over het viaduct van de A58. Daar neem je de eerste afslag links (Sterrelaan) en gaat meteen weer links (Pasteurlaan). Na een bocht ga je weer links (Boerhavenplein) die over gaat in de Balsedreef. Nu ga je onder de A58 door en komt na 500 meter uit bij de de accommodatie van het klimbos.

de start is bij klimbos de Balsedreef
vanaf de balsedreef neem je de afslag molenzichtweg
vanaf molenzichtweg neem je de afslag bosluchtweg
halverwege de boslustweg heb je een onverhard paadje naar de manage waar je inloopt en halverwege keert. Het keerpunt is het begin van de Paardenbak, aangegeven door een hekwerk.
vlakbij de finish bij het Klimbos

Kaartje van het parcours:


Link naar dit parcours op afstandmeten.nl

Gegevens

Begin:
februari 15 @ 08:00
Einde:
februari 21 @ 20:00

Momenteel aangemeld

Mitchell Minnaard Sven Vermeulen Erik Jansen Marina Mol-Krijger Marielle Simonse Leonard Simonse Gisela Nijsse-Meertens Arnoud Rijk Elise Mol Lydia Kleinjan Dosh Hofman Arthur Stijns Lion Baas
Jorn Lindenberg Johan Rijkeboer Ruben Boutens Natalie Sinke Janneke Boutens Crum van der Linden Berry Simonse Gijsbert Elstgeest Oscar Fonteine Laurey van den Berge Jakobus Meulenberg Marius Leendertse

Registraties zijn gesloten voor dit evenement