TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

  • Dit wedstrijd is voorbij.

Inkelcross

12/12/2020 @ 08:00 - 13/12/2020 @ 22:00

In dit weekend kan er in principe gelopen worden tussen 10.00 en 16.00 uur. Verken eerst het rondje en geef elkaar de ruimte. Een rondje is 2 kilometer en bij 3 te lopen ronden is de totale afstand 6 kilometer.  De jeugd t/m 13 jaar loopt 1 ronde van 2 kilometer

Parcours coordinator: Wim Wouters

Het parcours is uitgezet in het Inkelbos tussen Kruiningen en Waarde. Om hier te komen volg je de A58 richting Kruiningen. Je neemt de afslag Kruiningen/Yerseke.  Je volgt dan de N289 richting Kruiningen. Deze weg volg je tot aan de rotonde bij de Aldi. Hier ga je rechtsaf. Je rijdt nu over de sluisweg. Bij de eerstvolgende rotonde ga je rechtdoor. Bij de volgende rotonde ga je linksaf over de Blauwhoefseweg. Je parkeert je auto een kilometer verder tegenover het zwembad. Vanaf daat is het 200 meter lopen naar de start (picknicktafel tegenover Camping den Inkel.

Link naar deze route

PARCOURSBESCHRIJVING: Deze ronde is ongeveer 2 kilometer lang. Start en finish bevinden zich vlakbij de weg voor Camping den Inkel. Daar staat de enige picknicktafel in natuurgebied den Inkel. Je vertrekt in oostelijke richting en volgt daarbij linksom het meertje. Na 250m ga je linksaf over een open veld en 50 meter verder ga je wéér linksaf de bossen in; 100m verder weer links richting de Blauwhoefseweg. Vlak voor dat je daar bent ga je rechts en volg je het pad. Op een gegeven moment kom je op een kruising waar je rechts gaat, 150 meter verder ga je linksaf en even later weer rechtsaf. Na iets meer dan een kilometer lopen ga je eventjes rechts en gelijk links het heuveltje op, Na ee korte afdaling ga je beneden rechtsaf en volgt het pad langs de Inkeldijk.  Aan de rechterkant zie je het Inkelmeertje liggen.  Bijna aan het eind is een stuk met veel modder. Je kunt hier doorheen lopen of het iets beter begaanbare pad aan de linkerkant kiezen. Aan het eind van dit pad, vlak voordat je bij de Polderweg (niet doorlopen tot de slagboom) bent ga je rechtsaf naar boven en volgt de rand van het Inkelmeer.  Dit is een bochtig en heuvelachtig stuk. Kijk goed uit dat je niet tegen een boom loopt en let op de boomwortels. Op een gegeven moment (er staat een pijl) ga je rechts naar beneden en dan loop je direct naast het meertje. Daarna krijg je na een boomstam en even verder ga je weer rechtsaf om het meertje te volgen (dus niet linksaf naar het gras). Dan volgt een klim naar boven en loop je weer tussen de bomen. Op ongeveer 150 meter voor de finish ga je scherp linksaf naar beneden. Nu volgt nog een kort bospad en dan kom je op het grasveld uit. Hier ga je rechtsaf en als het goed is ben je na 100m weer terug op je startpunt. Je loopt dit rondje 3 keer.

Het parcours wordt afgezet met pijlen en lintjes. Verken het parcours van tevoren zodat je tijdens je wedstrijd geen twijfel hebt welke kant je op moet.

Na afloop van je loop het resultaat op de gebruikelijke manier aanmelden via website www.runyourownrace.nl vóór zondag 22.00 uur.

Gegevens

Begin:
12/12/2020 @ 08:00
Einde:
13/12/2020 @ 22:00

Locatie

Inkelcross
Blauwhoefseweg
Kruiningen, Zeeland 4416 RC Nederland

Momenteel aangemeld

Arnoud Rijk Ella de Kok Krista De Kam Arthur Stijns Maurits De Feijter Edith van Dijke Marius Boonman Harry Nieuwenhuize Henny Strating Marius Leendertse Elise Mol Jasmijn van Dieren Max de Kok Lydia Kleinjan Debby Elstgeest Rene Goetheer Ruben Koert Frank Hoogstrate Peter Meeuwsen Maroeska Ars Tessa Kuipers Annemarie Verschuure Stefan Van den dries Nikki de Koning Deborah van Toledo Noor Dekker Franklin van Anrooij John van der Wansem Nienke van Veen Robbert Meeuwse Vincent Mulder Roos Leer Joannathan Duinkerke Ron Dellebeke Walther Murre Erik Van Boven Florian Berman
Corne Van Dixhoorn Jakobus Meulenberg Bennie De Looff Mitchell Minnaard Antoine Kunst Justus van der Plas Leonie Ton Janita Koeman Gisela Nijsse-Meertens Bart van Noorden Marina Mol-Krijger Martijn de Kok Marit Simonse Wim de Jonge Jens Beuns Edwin van Alphen Lisa Vreeke Jesper Minnaard Ruben Boutens Lena Kuipers Wendy Wijnstra-Slabbekoorn Janneke Boutens Jeroen Janse Pepijn de Jonge Wouter Verstraate Corne Schets Laurey van den Berge Jaap van der Veen Jos van Stee Jan Willem Meeuwse Bart Verhaeghe de Naeyer Leonard Simonse Maarten Van Kaam Erwin Harmes Sven Vermeulen Debbie Verstelle

Registraties zijn gesloten voor dit evenement