TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

Hemelvaartsdagloop

mei 13 @ 08:00 - 18:00

Op recreatieterrein De Stelleplas, Stelleweg 5, 4451 RL in Heinkenszand                              

DONDERDAG 13 MEI 2021 ( Hemelvaartsdag )

AANVANG: 13.00 UUR

ORGANISATIE: JARO

Programma:

13.00 uur: Wedstrijdloop over ongeveer 2600 meter = 2 ronden

13.30 uur: Wedstrijdloop over ongeveer 6500 meter = 5 ronden.

Parcours: Start en finish bij het restaurant. Het parcours bestaat uit schelpenpad en 1 grasstrook rond de Stelleplas. Het is dus zeker geen cross.

We starten in principe met viertallen ( als het mag met meer ) om de 30 seconden. Zelf je tijd opnemen en doorgeven aan de jury. Deze jury zal indien mogelijk ook voor tijdwaarneming en ronden tellen instaan. We lopen zonder startnummer en alles valt onder de noemer “testtrainingsloop”.

Van te voren uiterlijk 10 mei aanmelden via jacroose@hetnet.nl met vermelding naam, vrouw of man, club of woonplaats en afstand, is verplicht. Je mag maar aan 1 afstand meedoen.

Deelname is gratis, maar er zijn geen prijzen ( misschien een aardigheidje ). Met een beetje geluk is het terras open, maar verder zijn er geen voorzieningen. Bij voldoende deelname op de Stelleplas    ( minimaal 25 ) organiseer ik op pinkstermaandag een 3/15 km in het Poelbos.  

Gegevens

Datum:
mei 13
Tijd:
08:00 - 18:00

Registratie wordt geopend op 13/05/2021 8:00 am.