TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

In de maanden februari en maart is er een circuit met wegwedstrijden genaamd “Harrie Verkaik ronde van Zeeland”. Elke week zijn er twee wedstrijden die je kunt lopen tussen maandag 8:00 uur en zondag 18:00 uur. Op zondag moet je aanmelding binnen zijn vóór 20:00 uur. Je kunt de losse wedstrijden lopen maar ook meedoen met het circuit waarbij je minimaal 8 wedstrijden moet hebben gelopen. Dat betekent dus elke week minimaal 1 wedstrijd. Je kunt jezelf opgeven voor het circuit via deze link.

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

  • Dit wedstrijd is voorbij.

Deelname circuit “Harrie Verkaik Sportprijzen Ronde van Zeeland” wegwedstrijden

januari 27 @ 08:00 - februari 21 @ 17:00

€3.50

Dit evenement is opgezet om jezelf aan te melden voor deelname aan het klassement voor de Harry Verkaik sportprijzen Ronde van Zeeland, wat plaats vindt tussen 1 februari en 31 maart. Dit circuit omvat 15 wedstrijden waarbij er elke week 2 wedstrijden kunnen worden gelopen. Er is een circuit voor de korte afstand(1 ronde) en voor de lange afstand (2 of meerdere ronden). Daarnaast kan de jeugd (t/m 13 jaar) sommige weken ook meedoen met een eigen afstand. Zij hoeven zich niet aan te melden voor het circuit.

De regels van het circuit/klassement zijn als volgt:

  • De wedstrijd kan worden gelopen tussen maandag 8:00 uur en zondag 20:00 uur, alleen of in 2-tallen.
  • Bewijs in de vorm van strava/garmin/suunto/tomtom/polar link of foto van het horloge met de prestatie. Timing door een andere persoon is ook voldoende.
  • Je kunt meedoen aan het korte circuit óf het lange circuit (niet beide)
  • Er is een klassement voor beide circuits wat werkt op basis van leeftijdscorrectie.
  • Er moeten 8 van de 15 wedstrijden moeten worden gelopen. Daarvoor zijn 8 weken beschikbaar.
  • Er is een prijs voor de snelste loper M/V van elke wedstrijd overall. Dit is niet op basis van leeftijdscorrectie
  • Er zijn prijzen voor de eindwinnaars M/V van het korte en lange circuit.
  • Aanmelden vooraf is verplicht
  • Als wedstrijden weer mogelijk worden in maart dan vervalt het restant van de wedstrijden. Het klassement wordt dan opgemaakt op basis van het aantal weken. Dus als er 6 weken competitie is geweest dan geldt de berekening op basis van 6 uit 12(mogelijke wedstrijden).

Deelname aan het circuit kost €3.50 te voldoen bij je inschrijving. De jeugd t/m 13 jaar doet gratis mee. Aanmelden voor het circuit is mogelijk t/m 21 februari

Incasso inschrijfgeld vindt plaats met partner Zeeland Running.

Gegevens

Begin:
januari 27 @ 08:00
Einde:
februari 21 @ 17:00
Kosten:
€3.50

Momenteel aangemeld

Jakobus Meulenberg Lydia Kleinjan Marina Mol-Krijger Bart Heshof Berry Simonse Marit Simonse Leonie Ton Peter van Limbergen Lion Baas Patrick van Iersel Wim de Jonge Martijn de Koning Ruben Boutens Gijsbert Elstgeest Oscar Fonteine Sebastian Nijssen John Guequierre Corien Nieuwenhuize Esther van sluijs-kole Jolanda Kolijn Wouter Verstraate Bennie de Looff Johan Villerius Carolien van de Kreeke Bart Verhaeghe de Naeyer Deborah Toledo Natalie Sinke Corné Van Dixhoorn Peter van den Heuvel Ellie Spaans Pieter Karman Hans Minnaard Erik Jansen Isabel Lous Janneke Boutens
Gerard van der Male Arthur Stijns Elise Mol Jan Roose Marielle Simonse Jack de Groote Jaco Kleinjan Sjoerd Oostdijk Rene Goetheer Leonard Simonse Sven Vermeulen Esther de Koning Ron Dellebeke Debby Elstgeest Laurens Jobse Marije Besuijen Maurice Steketee Frans Kolijn Mitchell Minnaard Arthur van Aartsen Kobus Botman Gerrit Spaans Chris Tramper Johan Rijkeboer Lisa van Toledo Jan Glerum Arnoud Rijk Henny Strating Gisela Nijsse-Meertens Edwin van Wel Andre Lous Jacco Timmerman Ronald Geertse Henk Lous

Registraties zijn gesloten voor dit evenement