TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Een virtuele wedstrijd is niet te vergelijken met een echte wedstrijd en valt  dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Je wedstrijd samen lopen met 1 andere persoon is toegestaan volgens de regels van NOC/NSF.

 

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Na afloop van de periode waarin de wedstrijd kan worden gelopen maken wij een uitslag op van de ingezonden tijden met daaraan gelinkt de GPS informatie.  Deze procedure hebben we sinds maart 2020 gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. 

 
Het klassement van het crosscircuit in Januari gaat over 5 wedstrijden waarbij er 3 gelden voor het klassement. Je moet van tevoren opgeven of je met dat klassement meedoet. Het wordt opgemaakt op basis van leeftijdscorrectie volgens de tabellen van de internationale atletiekunie IAAF. Dat betekent dat ook de oudere lopers kans hebben op het podium. De bijdrage voor het klassement is slechts €6,50 waarbij het inschrijfgeld voornamelijk wordt gebruikt voor prijzen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om losse wedstrijden te lopen maar je komt dan niet in aanmerking voor de circuitprijzen. 

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

  • Dit wedstrijd is voorbij.

Deelname crosscircuit januari

januari 4 @ 08:00 - januari 17 @ 23:00

€6.50

Vanaf 7 januari t/m 31 januari wordt een crosscircuit georganiseerd over 5 wedstrijden.

Het klassement van dit crosscircuit gaat over 5 wedstrijden waarvan je er 3 moet lopen om in aanmerking te komen voor het klassement. Je moet van tevoren opgeven of je met dat klassement meedoet. Het wordt opgemaakt op basis van leeftijdscorrectie volgens de tabellen van de internationale atletiekunie IAAF. Dat betekent dat ook de oudere lopers kans hebben op het podium. Er zijn prijzen voor de eerste drie mannen en vrouwen.

Je kunt uiterlijk inschrijven voor het Klassement t/m 17 januari 17:00

De bijdrage voor het klassement is slechts €6,50 waarbij het inschrijfgeld voornamelijk wordt gebruikt voor prijzen

De betaling vindt plaats via onze partner Zeeland Running na invullen van onderstand formulier.

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om deel te nemen aan de losse wedstrijden.  Je registreert dan alleen de tijd van de cross en je hoeft  je dan ook niet van tevoren op te geven voor het circuit.

Gegevens

Begin:
januari 4 @ 08:00
Einde:
januari 17 @ 23:00
Kosten:
€6.50

Momenteel aangemeld

Leonie Ton Laurey van de Berge Jaco Kleinjan Corné Van Dixhoorn Robbert Meeuwse Natalie Sinke Marjan De Schipper Jakobus Meulenberg Ruben Boutens Henny Strating John van der Wansem Rene Goetheer Corien Nieuwenhuize Jesper Minnaard Antoine Kunst Marielle Simonse Gisela Nijsse-Meertens Crum Linden Marina Mol-Krijger
Sven Vermeulen Wouter Verstraate Noor Dekker Joannathan Duinkerke Lydia Kleinjan Arthur Stijns Ron Dellebeke Wendy Wijnstra-Slabbekoorn Roos Leer Kees Heijden, van der Mitchell Minnaard Timo de Geus Berry Simonse Robin Robart Debbie Verstelle Arnoud Rijk Maroeska Ars Jan Willem Meeuwse

Registraties zijn gesloten voor dit evenement