Crosscircuit

Vanaf het weekend van 28 en 29 november start het crosscircuit. Dit zijn geen eigen gekozen maar daadwerkelijk uitgezette parcoursen op Walcheren en Zuid-Beveland. Je kunt elk weekend meedoen aan een cross. Je loopt de opgegeven afstand en registreert je tijd op runyourownrace.nl
LET OP: Het parcours is alleen afgezet in het aangegeven weekend!

TOELICHTING IVM CORONAMAATREGELEN

Deze reeks virtuele lopen zijn zeker niet te vergelijken met een echte wedstrijd. Ze vallen dus ook niet onder het huidige verbod, want hardlopen in de vrije natuur is niet verboden. Dat laatste doen we eigenlijk alleen maar. Er zijn geen inschrijvingen en de hardlopers dragen ook geen startnummer. Het ziet er dus uit als een normale training. Wij stippelen alleen een parcours uit.

Dat parcours staat op onze website en de hardlopers kunnen dat van te voren bekijken en het traject afleggen gedurende het weekend. Ze kunnen dat alleen doen of in groepjes van maximaal 4, want dat is vanaf 18 november weer toegestaan. Aangezien het in deze periode laat licht is en vroeg donker kunnen ze in principe tussen 10.00 en 16.00 hun afstand lopen. Het parcours wordt nergens afgesloten, dus andere gebruikers kunnen gewoon wandelen of fietsen. Wel wordt de start/finish aangegeven met een merkteken in de vorm van een bordje of vlaggetje. Indien noodzakelijk staan er op cruciale plekken ook dergelijke merktekens. In de meeste gevallen is dat niet of nauwelijks nodig. Het MTB parcours in Vlissingen is bijvoorbeeld al voorzien van pijlen. Veel paden wijzen zich zelf.

De hardlopers nemen zelf hun tijd op en geven dat door via onze website. We gaan uit van goed vertrouwen. Deze procedure hebben we al sinds eind maart gehanteerd met onze virtuele wedstrijden. We hebben onder hardlopers de belangstelling gepeild en verwachten per cross maximaal 70 hardlopers. Verspreid over 12 uur betekent dat in theorie 6 hardlopers per uur. De meesten leggen de voorziene afstanden af binnen 30 minuten, dus kun je uitrekenen dat er gemiddeld maar 3 á 4 hardlopers op het parcours zijn. Die lopen dan meestal ook nog niet samen.

Alle hardlopers worden van te voren via de website en mails verzocht om na afloop niet op het parcours te blijven plakken. Dus van samenscholing zal geen sprake zijn. De verantwoordelijke voor het parcours kan natuurlijk niet de hele tijd aanwezig zijn, maar wel regelmatig en zal indien nodig regulerend optreden.

Vragen kan je stellen via het formulier onderaan deze pagina.

Laden Wedstrijden

« Alle Wedstrijden

Aanmelden Crosscircuit Run your own Race

november 5 @ 08:00 - november 30 @ 18:00

In de maand december zullen er geen officiële wedstrijden zijn dus waarom dan geen virtuele crossen? We willen daarvoor graag de belangstelling peilen.

Op 4 achtereenvolgende weekenden in november/december ( 28/29 nov- 5/6 dec – 12/13 dec – 19/20 dec ) zullen wij parcoursen uitzetten in het Poelbos bij Goes, in Vlissingen in het Nollebos, in Kruiningen bij den Inkel, en in Goes – Zuid in het park bij Boszicht. Van de 4 wedstrijden maken we een klassement met een paar prijsjes.  Voor elk parcours hebben we een contactpersoon ter plaatse. Die zal het parcours uitzetten. Als om één of andere reden één van de parcoursen niet mocht lukken dan maken we nog een vierde parcours rond de Stelleplas in Heinkenszand.

In het weekend van zaterdag 10:00-16:00 uur kan je een bepaalde cross lopen en het resultaat voer je dan in op de site. Invullen van je tijd is mogelijk tot zondagavond 22:00 uur.  Om in het klassement opgenomen te worden dien je 3 van de 4 crossen te hebben gelopen.

Wie belangstelling heeft kan dat aan ons laten weten. Meld je dus hieronder aan. De details van alle crossen staan op de site! Sommige parcoursen zijn nog onder voorbehoud. Deze aanmelding hieronder is  niet voor de crossen zelf maar als indicatie voor de belangstelling.

 

Gegevens

Begin:
november 5 @ 08:00
Einde:
november 30 @ 18:00

Momenteel aangemeld

Antoine Kunst Jasmijn van Dieren Martijn de Koning Elise Mol Lydia Kleinjan Debbie Verstelle Wouter Verstraate Vincent Mulder Jan van der Plas Arthur Stijns Berry Simonse Corien Nieuwenhuize Marijn Traas Roos Leer Janneke Boutens Werner Helmich Henny Strating Wendy Wijnstra-Slabbekoorn frank hoogstrate Jos van Stee Maroeska Ars Edwin van Alphen Frans Kolijn Laurey van den Berge Bereket Petersen Ella de Kok Sjoerd Oostdijk Erik Van Boven Saskia Goole Monica Sanderse Marielle Simonse Ron Dellebeke patrick van iersel Bea Splinter
Bart Verhaeghe de Naeyer Esther de Koning Marina Mol-Krijger Leonard Simonse Esther van sluijs-kole Rick de Smit Stefan Van den dries Sven Vermeulen Esther Noteboom Jakobus Meulenberg Noor Dekker Marius Boonman Rene Goetheer Robbert Meeuwse Arnoud Rijk Gisela Nijsse-Meertens Adriaan Wattel Brenda Wiessner Leonie Ton Edith van Dijke rien de Wilde Linda Versluis Acronius Kramer wim de jonge Bo de Muijnck Bennie De Looff Natalie Sinke Dylan den Hartog Pepijn de Jonge Jaco Kleinjan Marit Simonse Erwin van der Linde Martijn Lavooij

Doe mee met de 67 andere deelnemers!

Tribe Loading Animation Image