Even een paar mededelingen tussen de wedstrijden door

We zijn nu op de helft van de eerste reeks virtuele hardloopwedstrijden onder de naam RUN YOUR OWN RACE. In het laatste weekend van maart zijn we begonnen met een 5 km en 60 deelnemers. Afgelopen weekend waren er op 2 afstanden ruim 100 deelnemers. Op dit moment hebben er in die 5 weekenden 164 verschillende deelnemers meegedaan. Erg leuk en iedere week komen er nog bij.

Daarom heb ik eens diep in mijn portemonnee gekeken en besloten medailles te bestellen met de inscriptie RUN YOUR OWN RACE. Een herinnering aan het hardlopen in deze bijzondere tijd lijkt me toch wel op zijn plaats. Maar…….. een medaille moet je wel verdienen. Ik stel als voorwaarde dat je op 1 juni, als deze reeks stopt, 5 van de 10 weekenden meegedaan moet hebben ( voor de allerjongsten maak ik een uitzondering ). Een weekend met 2 afstanden telt als 1 deelname. Ik heb dat zo goed als mogelijk bijgehouden, maar zelf weet je dat natuurlijk ook en anders kijk je in de uitslagen.

Op dit moment zijn er 22 hardlopers die elk weekend hebben meegedaan en hun medaille dus al hebben verdiend, 18 komen aan 4 deelnames, 26 aan 3 keer en 35 aan 2. De overige 63 hardlopers hebben 1 keer meegedaan. Sommigen hielden het na 1 keer al voor bekeken, er zit een deel jongeren tussen en die hebben nog niet zoveel kansen gehad en een groot deel ontdekte deze mogelijkheid om wedstrijdjes te lopen pas kort geleden. Gelukkig nog genoeg kansen om op 5 deelnames te komen.

En anders is er nog een mogelijkheid. Vanaf half juni komt er een vervolg. Wie daar aan de helft van het aantal wedstrijdjes meedoet, krijgt deze medaille ook. De medailles moet ik opsturen, want normaal overhandigen zit er voorlopig niet in. Wie voor een medaille ( alles is gratis ) in aanmerking komt en deze graag wil ontvangen, verzoek ik om zijn of haar adres naar mij te mailen. Ik verwacht de medailles eind volgende week en dan kan ik de gelijk beginnen met opsturen.

Nog iets anders. Onze website kan nog wel een beetje opsmuk gebruiken. Vandaar dat we de mogelijkheid hebben opengesteld om er foto’s en filmpjes van je poging op te zetten. Stuur foto’s en filmpjes van je RUN YOUR OWN RACE naar foto@runyourownrace.nl en Jos zorgt voor de rest. Beeldmateriaal van hardlopers op de oude atletiekbaan in Middelburg lijkt me fantastisch. Of meefietsen met iemand en die filmen, terwijl hij/zij lekker afziet. Hou het wel veilig. Niet alleen vanwege de 1,5 meter regel, maar ook vanwege het andere verkeer.

Ik hoop dat er komend weekend weer veel meedoen aan de 1500 meter ( is ook voor de jeugd goed te doen ) en dan maak ik daar dinsdag weer een mooi verslag van.

Groeten,

Jan

Eén antwoord op “Even een paar mededelingen tussen de wedstrijden door”

  1. Hallo Jan, afgelopen weekend tipte een loopvriendin mij op deze site, wat een super leuk initiatief!! Ik heb vanochtend de 1 Engelse Mijl gedaan en hoppa, gelijk een (vet) PR. Er zullen ongetwijfeld snellere lopers en loopsters zijn, maar ik ben er helemaal blij mee. De komende uitdagingen staan genoteerd. Dank voor dit (zo welkome) initiatief. Hgr. Hylkje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *