Herfstcircuit van start

Vanaf vanmorgen (vrijdag 16 oktober 8:00 uur) is het Run your own Race herfstcircuit van start gegaan. De bedoeling is om dit weekend een 1000 meter (kort circuit) óf een 5 kilometer (lang circuit) te lopen. Of allebei J. Een leuk rondje voor de 5 kilometer is dat van de Wilhelminapolderloop die afgelopen weekend is gelopen maar uiteraard kan je ook een eigen parcours kiezen. Als je in Goes woont kijk dan ook eens naar onderstaand parkoers:

https://afstandmeten.nl/index.php?id=2779721

Je start vanaf de afslag bij het zwembad en loopt over de Kattendijksedijk richting Kattendijke. Je steekt de Krukweg over en loopt via het fietspad naar boven. Daar steek je weer over naar de Manneeweg en volgt het fietspad tot aan de Stelleweg. Nu ga je rechtsaf richting wijk de Noordhoek. Vlak voordat je de Bredeweg moet oversteken ga je twee maal rechtsaf en via de Noordhoeklaan kom je uit op het rode fietspad langs de Ringbaan Oost. Vlak na het tunneltje, dat je links passeert, ga je rechtsaf langs het CIOS. De laatste meters gaan door de Hollandse Hoeve naar de kinderboerderij. Als het goed is heb je dan 5 kilometer op de teller.

Heb jij ook een leuk parkoers gelopen en wil je dat delen met anderen? Stuur de link dan naar info@runyourownrace.nl en wie weet zetten we dat op de site. Zorg er tijdens het lopen voor dat je tijd en afstand wordt geregistreerd in je GPS horloge en vul na afloop het resultaat in op de website:

Vul hier eerst voor/achternaam en e-mail adres, kies Man/Vrouw. Vervolgens kan je je prestatie invullen. In het eerste vakje vul je het aantal uur in (bij 5 kilometer hoogstwaarschijnlijk 0), dan het aantal minuten en als laatste het aantal seconden van je tijd. 

In het volgende veld vul je de link in naar je Garmin-, Polar of Tomtomwebsite waar het resultaat op staat. Een link begint met http of https! Zorg er voor dat dat iedereen je prestatie kan zien. Als je activiteit privé staat dan is het ook niet te controleren.

Als je geen hardloophorloge hebt dan is een Smartphone met GPS een alternatief. Ook hierop kan je Strava installeren en het gebruiken als tracker. Je kunt eventueel een foto of schermafdruk van je prestatie toevoegen als “Foto met bewijs”. Als je ook die niet hebt, kies er dan voor om 7 ½ rondje op de atletiekbaan te lopen en laat iemand je race timen. In het vakje “Getimed door” vul je dan de naam in van de persoon die je race heeft getimed.

Daarna klik je op het vakje “Ik accepteer de voorwaarden en condities” en klik je op de “Verstuur” knop om de prestatie in te sturen.

Je hoeft niet alle drie de velden in te vullen, dus óf de link naar je prestatie, óf een schermafdruk, óf de naam van degene die je prestatie heeft geklokt.

Je resultaat moet uiterlijk op 19 oktober om 18:00 uur zijn geregistreerd.

Succes!

Groet, Jos

PS vergeet ook niet om foto’s in te sturen van je Run your Race wedstrijd. Laat iemand een foto maken terwijl je aan het lopen bent en stuur die op naar foto@runyourownrace.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *